Ion Marin: Este o victorie importantă, pentru că ne apropiem de plutonul fruntaş

Antrenorul formaţiei Dinamo, Ion Marin, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că victoria obţinută în faţa echipei FC Braşov este foarte importantă, pentru că se apropie de plutonul fruntaş în Liga I.

18 afișări
Imaginea articolului Ion Marin: Este o victorie importantă, pentru că ne apropiem de plutonul fruntaş

Ion Marin: Este o victorie importantă, pentru că ne apropiem de plutonul fruntaş (Imagine: Darius Mitrache/Mediafax Foto)

"O victorie muncită. Chiar i-am felicitat în mod deosebit pe băieţi pentru efortul depus. Consider că putea fi chiar 2-0 dacă ne intra şi bara aceea. Trebuie însă să fim mulţumiţi că e o victorie. E adevărat că în a doua repriză Braşovul ne-a dominat, dar s-a bazat prea mult pe loviturile de cap ale lui Zaharia. Este o victorie importantă, pentru că ne apropiem de plutonul fruntaş, dar trebuie să rămânem concentraţi, pentru că urmează meciul cu Galatasaray pentru care sper să fim pregătiţ şi din punct de vedere fizic. Ne-am apărat, dar să nu uităm că Dinamo a jucat şi altfel la Braşov şi a pierdut cu 2-0. Mergem şi sperăm la un rezultat bun în Turcia", a spus Marin.

Dinamo Bucureşti a învins, duminică, în deplasare, formaţia FC Braşov, cu scorul de 1-0 (1-0), prin golul marcat de Andrei Cristea, în minutul 26, într-o partidă contând pentru etapa a X-a aLigii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici