Ion Marin: Jose Peseiro a câştigat duelul tactic prin calitatea jucătorilor

Antrenorul echipei Farul Constanţa, Ion Marin, a recunoscut, la finalul partidei pierdute cu scorul de 0-2 în faţa formaţiei Rapid, că tehnicianul rapidist Jose Peseiro a câştigat duelul pentru că a avut la dispoziţie "jucători de calitate".

30 afișări
Imaginea articolului Ion Marin: Jose Peseiro a câştigat duelul tactic prin calitatea jucătorilor

Ion Marin: Jose Peseiro a câştigat duelul tactic prin calitatea jucătorilor

"În seara asta atât am putut. A fost un joc ce ne-a arătat că mai avem mult de muncit, că fotbalul este practicat de oameni inteligenţi. Diferenţa au făcut-o cei patru oameni din faţă şi Lazăr, care este un jucător extraordinar. Peseiro a câştigat duelul tactic prin calitatea jucătorilor. Dacă nu ratam cele două ocazii de unu-unu cu portarul se putea termina şi 2-2. Trebuie să fim mai modeşti şi să muncim mai mult", a spus tehnicianul constănţenilor.

Ion Marin nu este mulţumit de lotul pe care îl are în acest moment la dispoziţie. " Campania de transferuri nu este încheiată pentru noi, sper ca până la finalul acesteia să mai aducem un jucător", a precizat antrenorul echipei Farul.

Tehnicianul a recunoscut că a fost învins de o formaţie care se poate bate pentru titlul din Liga I. "Rapidul este o echipă echilibrată şi acum, că am şi văzut-o, se înscrie între echipele ce luptă pentru titlu. Rapid -CFR Cluj va fi un meci între două formaţii ce etalează cel mai bun fotbal şi cred că va câştiga echipa cea mai organizată", a analizat Ion Marin derbiul din etapa a treia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici