Ion Marin: M-am oferit să mă dau la o parte

Tehnicianul Ion Marin a declarat, după înfrângerea, cu scorul de 3-0, din meciul de pe teren propriu cu Poli Iaşi, că s-a oferit să renunţe la funcţie şi a precizat că o decizie a conducerii clubului Farul Constanţa în acest sens va fi anunţată sâmbătă.

9 afișări
Imaginea articolului Ion Marin: M-am oferit să mă dau la o parte

Ion Marin: M-am oferit să mă dau la o parte (Imagine: Mediafax Foto)

Farul Constanţa a pierdut, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 0-3 (0-0), meciul susţinut în compania formaţiei Poli Iaşi, primul al etapei a XXII-a a Ligii I. La finalul partidei, patronul Gheorghe Bosânceanu, întreaga echipă şi staff-ul tehnic al Farului au avut o şedinţă ce a durat o oră şi jumătate.

"M-am oferit să mă dau la o parte. Probabil că timpul scurt între meciuri ne va determina în această seară să luăm o hotărâre dacă vom continua sau nu. Este o înfrângere dureroasă în faţa unei echipe care nu ne este cu nimic superioară. O înfrângere în urma căreia sunt supus unui tratament care mă face să mă dau la o parte. Mâine, după ora 13.00, se va comunica decizia din această seară", a afirmat Ion Marin la finalul şedinţei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici