Ion Marin: Nu pot avea certitudinea că voi fi şi la următorul meci antrenorul lui Dinamo

Tehnicianul Ion Marin a declarat, duminică seară, după remiza înregistrată de Dinamo în meciul cu Pandurii Târgu Jiu, scor 1-1, că nu poate avea certitudinea că va fi antrenorul echipei din Şoseaua Ştefan cel Mare şi la următoarea partidă, deoarece nu a semnat un contract în acest sens.

25 afișări
Imaginea articolului Ion Marin: Nu pot avea certitudinea că voi fi şi la următorul meci antrenorul lui Dinamo

Ion Marin: Nu pot avea certitudinea că voi fi şi la următorul meci antrenorul lui Dinamo (Imagine: Mediafax Foto)

"Deocamdată vorbim vorbe, nu ştiu ce va fi în continuare. Vom vedea dacă se va pune problema de a prelua echipa, dacă vor exista propuneri, pentru că o funcţie ca asta presupune responsabilitate. Nu pot avea certitudinea că voi fi şi la următorul meci antrenorul lui Dinamo, pentru că nu am semnat niciun contract. Ce am semnat eu este pentru o altă funcţie. Nu este nicio criză la Dinamo. Dinamo e în Europa League şi are şanse de calificare în primăvara europeană, iar în campionat are şanse la titlu şi nu trebuie să facem o problemă vitală din asta, din care nu se poate ieşi. Dinamo a arătat astăzi că are potenţial. Nu a fost frustrant pentru mine când galeria i-a strigat numele lui Bonetti, am trăit momente mai grele în viaţă, sunt bătrân", a spus Marin.

Ion Marin, care îi succede pe banca tehnică a formaţiei Dinamo italianului Dario Bonetti, demis sâmbătă seară, a precizat că echipa este în regulă şi că jucătorii trebuie să îşi facă datoria indiferent cine le este antrenor. "Eu am fost lângă Bonetti în timpul ăsta, echipa este în regulă. (...) Eu am insistat ca jucătorii să nu acuze această stare de lucruri. Până la urmă jucătorii trebuie să joace indiferent de cine este antrenor, trebuie să-şi facă datoria pe teren", a explicat el.

Marin consideră că Dinamo ar fi putut învinge în meciul cu Pandurii dacă s-ar fi concentrat mai bine la finalizare. "A trebuit să asigurăm banca tehnică pentru meciul din seara aceasta, nu ştiu ce va fi în continuare, vom vedea ce decizie se va lua. A fost un joc bun din partea băieţilor, i-am felicitat, ne-am creat multe ocazii. Din păcate, lipsa de concentrare în faza de finalizare ne-a privat de o victorie. Eu am încercat să scot cât mai mult din acest joc, am făcut un presing avansat, dar, până la urmă, a contat că Dinamo a avut un apetit ofensiv destul de bun, că am ajuns în faţa porţii şi am avut ocazii foarte clare", a declarat Ion Marin.

Antrenorul Ion Marin a debutat cu o remiză pe banca tehnică a formaţiei Dinamo, după rezultatul înregistrat, duminică, pe teren propriu, în faţa echipei Pandurii Târgu Jiu, scor 1-1, într-o partidă contând pentru etapa a IX-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici