Ion Marin: O victorie cu U.Cluj ar însemna salvarea de la retrogradare a Farului

Antrenorul echipei Farul Constanţa, Ion Marin, a declarat că o victorie în meciul cu Universitatea Cluj, de sâmbătă, de pe teren propriu, în etapa a XXXII-a a Ligii I, ar însemna salvarea de la retrogradare a grupării constănţene.

10 afișări
Imaginea articolului Ion Marin: O victorie cu U.Cluj ar însemna salvarea de la retrogradare a Farului

Ion Marin: O victorie cu U.Cluj ar însemna salvarea de la retrogradare a Farului (Imagine: Mediafax Foto)

"Chiar dacă Universitatea este matematic retrogradată, nu este un meci uşor, vor încerca să acumuleze puncte pentru a-şi îndeplini baremul. Însă şi noi mai avem nevoie de puncte pentru că nu suntem încă salvaţi. O victorie a noastră ar încheia însă socotelile în ce priveşte salvarea Farului. Nu avem posibilitea, din păcate, de a alinia cel mai bun unsprezece din cauza numeroaselor absenţe, dar credem în şansele noastre", a spus Ion Marin.

Tehnicianul echipei Universitatea Cluj, Mezsaros Alpar, spune că îi este foarte greu să-şi motiveze jucătorii pentru meciurile rămase din Liga I ţinând cont că sunt deja retrogradaţi în eşalonul secund."Noi mai avem nevoie de cel puţin două puncte în aceste ultime trei etape pentru a ne îndeplini baremul. E un meci foarte greu pentru noi pentru că şi Farul e o echipă care are nevoie de puncte. Nu voi folosi jucători care au jucat mai puţin, doar pe cei în formă. E greu să-i motivez pe jucători, dar eu sper că ei vor da totul şi în acest meci şi apelez la caracterul lor de jucători profesionişti. Trebuie să arate că sunt jucători de nivelul Ligii I şi nu de Divizia C. Mai sunt şi suporterii care au susţinut necondiţionat echipa şi trebuie să evolueze şi pentru ei", a spus Mezsaros Alpar.

Universitatea Cluj - Farul Constanţa, sâmbătă, ora 15.45, Telesport

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici