Ion Marin: Politehnica Iaşi îşi recunoaşte vina şi cerşeşte milă

Antrenorul formaţiei Farul Constanţa, Ion Marin, a declarat, joi, că oficialii grupării Politehnica Iaşi, prin ameninţarea că vor retrage echipa din campionat, nu fac altceva decât să-şi recunoască vina şi să cerşească milă.

18 afișări
Imaginea articolului Ion Marin: Politehnica Iaşi îşi recunoaşte vina şi cerşeşte milă

Ion Marin: Politehnica Iaşi îşi recunoaşte vina şi cerşeşte milă

"Să o facă cât mai repede, să se retragă cât mai repede din campionat. Prin aceste declaraţii îşi recunosc practic greşeala şi cerşesc milă. Este o presiune pe umerii membrilor Comisiei ca să nu ia o măsură ca să nu sufere cine, ei ? Noi nu vom suferi dacă se retrag din campionat. Este problema lor. Sunt vinovaţi de proasta organizare şi nu ştiu cum să scape. Din punct de vedere organizatoric, Iaşiul este în culpă. Dacă regulamentele vor fi răstălmăcite şi se va da un alt verdict decât cel normal, Faru va face apel şi vom merge până la UEFA. Nu ne bucurăm de răul altuia, dar nici nu vrem ca regulamentul să nu se aplice", a declarat Ion Marin.

Marin a s spus că a intrat în cabina arbitrilor şi a observatorilor pentru a întreba dacă îşi poate trimite jucătorii la duşuri. "Mi s-a spus că meciul este încheiat şi putem face ce vrem. Avocatul nostru studiază problema şi vineri, când se va reuni Comisia de Disciplină, va avea un punct de vedere. Peste decizia arbitrului nu poate trece însă nici o comisie. Această problemă cu Iaşiul cred că va fi una de durată ce nu se va soluţiona curând", a mai declarat Ion Marin.

Antrenorul echipei Poli Iaşi, Ionuţ Popa, a declarat, miercuri, că membrii Consiliului de Administraţie al clubului se gândesc să retragă echipa din campionat dacă va fi sancţionată de Comisia de Disciplină.

Meciul Poli Iaşi - Farul a fost programat iniţial sâmbăta trecută, la ora 20.00, dar nu s-a disputat deoarece instalaţia de nocturnă nu a funcţionat mai mult timp. Arbitrul Istvan Kovacs a decis, după 32 de minute de aşteptare pe teren, ca jucătorii să intre la vestiare şi a fluierat sfârşitul jocului. La două minute după ce jucătorii celor două echipe şi oficialii întâlnirii au părăsit terenul, o parte a instalaţiei de nocturnă s-a aprins, iar fotbaliştii formaţiei Poli Iaşi au revenit pe gazon. După 45 de minute de la ora oficială de începere a meciului, la staţia de amplificare s-a anunţat că partida nu va mai avea loc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici