Ion Marin: Sper să avem un arbitraj corect la Piatra Neamţ

Antrenorul Ion Marin a declarat că speră ca echipa sa, Farul Constanţa, să aibă parte de un arbitraj corect în partida din deplasare cu Ceahlăul Piatra Neamţ, programată, vineri, în cadrul etapei a XXI-a a Ligii I.

1 afișare
Imaginea articolului Ion Marin: Sper să avem un arbitraj corect la Piatra Neamţ

Ion Marin: Sper să avem un arbitraj corect la Piatra Neamţ (Sursa: Mediafax Foto)

"Înainte, la Piatra Neamţ erai călcat în picioare, atât de cei 11 jucători, cât şi de cei trei arbitri. Sper să avem un arbitraj corect şi să nu se repete arbitrajele cu care eram obişnuiţi odată. Vreau ca brigada de arbitri să fie în stare să ţină jocul în mână, să fluiere corect şi de o parte, şi de alta", a spus Ion Marin.

Tehnicianul a explicat că în partida de vineri va juca la rezultat, pentru că este conştient de situaţia echipei din clasament. "Este un joc de şase puncte, un joc în care dacă gazdele pierd intră mai rău decât noi în zona pericoloasă a retrogradării. Jucătorii sunt conştienţi că suntem în pericol şi vom face tot ce putem pentru a acumula puncte. Sperăm să nu venim cu mâna goală, vom juca realist, la rezultat", a adăugat Ion Marin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici