Ion Oncescu: A fost mai greu în finala de la braţul drept

Sportivul Ion Vlad Oncescu, care a câştigat două titluri mondiale la skandenberg, categoria 100 kg - braţul drept şi braţul stâng, a declarat, miercuri seară, la revenirea la Bucureşti, că meciul din finala de la braţul drept a fost foarte greu, deoarece a durat aproximativ o jumătate de secundă.

141 afișări
Imaginea articolului Ion Oncescu: A fost mai greu în finala de la braţul drept

Ion Oncescu: A fost mai greu în finala de la braţul drept (Imagine: Mediafax Foto)

"A fost foarte bine şi anul ăsta la fel ca anul trecut. Mai greu a fost în finala de la mâna dreaptă, pentru că a durat meciul cam jumătate de secundă. Ăsta a fost de fapt cel mai lung meci al meu. Categoria de 100 kg o păstrez doar până la anul, când o să trec la 110 kg, iar acolo mă opresc. Secretul meu? Încerc să evit punctul lor maxim de forţă, pentru că poţi să tragi în mai multe feluri ca să câştigi. În mare parte meciul se termină ridicând forţa adversarilor, nu neapărat că sunt eu mai puternic decât ei. Eu îmi ştiam adversarii, cei mai importanţi erau cei din Rusia şi Ucraina. Am avut în total cam 20 de meciuri", a declarat Oncescu.

Delegaţia României la Campionatul Mondial din Canada a fost compusă din Ion Oncescu şi arbitrii Victor Barbu şi Dragoş Corcoveanu.

Oncescu a fost aşteptat la aeroport de circa şase sportivi din lotul naţional de skandenberg şi de preşedintele Asociaţiei Române de Skandenrg, Cristian Dulgheru.

Citeşte şi:

Ion Oncescu a devenit campion mondial la skandenberg

Ion Oncescu a câştigat titlul mondial la skandenberg şi cu braţul drept

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici