Ion Oncescu vrea să doboare un nou record mondial: Va încerca să parcurgă 33 de metri sub apă cu o halteră de 56 de kg

Multiplul campion mondial la skandenberg Ion Oncescu va încerca să doboare un record mondial, străbătând 33 de metri sub apă cu o halteră de 56 de kilograme, a anunţat sportivul, joi, într-o conferinţă de presă.

564 afișări
Imaginea articolului Ion Oncescu vrea să doboare un nou record mondial: Va încerca să parcurgă 33 de metri sub apă cu o halteră de 56 de kg

Ion Oncescu (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Va fi o încercare de doborâre a unui record. Voi pargurge 33 de metri sub apă cu o halteră de 56 de kilograme. Voi încerca să bat acest record în aproximativ trei minute, atât cât pot să-mi ţin respiraţia când depun efort. Cea mai grea probă din cadrul evenimentului de duminică va fi însă traversarea bazinului cu un braţ şi două tumbe intercalate", a declarat Oncescu, care are în plan ca în luna februarie a anului viitor să străbată distanţa de 60 de metri pe sub gheaţă.

În cadrul evenimentului care va avea loc, duminică, de la ora 12.00, la bazinul de polo de la Dinamo va fi organizat şi un concurs de skandenberg sub apă, la care vor participa 16 sportivi.

Evenimentul va fi transmis în direct la Sport.ro şi pe www.voyo.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici