Ionuţ Badea: A fost cea mai slabă primă repriză a lui FC Argeş de când sunt eu antrenor

Antrenorul Ionuţ Badea a declarat, după înfrângerea suferită de FC Argeş, scor 2-0, în meciul cu Farul Constanţa, că în prima repriză jocul echipei sale a fost cel mai slab de când se află el la conducerea tehnică, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1 afișare

"A fost un joc cu două reprize distincte. Prima a aparţinut în totalitate Farului, a fost cea mai slabă repriză de când sunt antrenor la FC Argeş. În repriza a doua, deşi am avut la un moment dat un om în plus şi ne-a creat multe ocazii, nu am izbutit să marcăm. Obiectivul era clasarea pe locurile 1-7, dar el nu mai poate fi atins", a punctat Badea, sâmbătă, în conferinţa de presă de la finalul meciului.

Tehnicianul echipei FC Argeş a adăugat că nu se gândeşte că echipa sa ar putea fi retrogradată, după ce finanţatorul Cornel Penescu este acuzat de dare de mită, în dosarul corupţiei în fotbal: "Jucătorii mei nu se gândesc că echipa ar putea fi retrogradată, noi jucăm până la final".

Formaţia Farul Constanţa a câştigat, sâmbătă, partida susţinută pe teren propriu în faţa echipei FC Argeş, cu scorul de 2-0 (2-0), în cadrul etapei a XXXI-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici