Ionuţ Badea: Acum, ne gândim şi noi la evitarea retrogradării

Antrenorul echipei FC Argeş, Ionuţ Badea, a declarat, la finalul meciului pierdut, miercuri, de formaţia sa, pe terenul grupării Poli Iaşi, scor 0-4, că, după acest rezultat, piteştenii se gândesc la evitarea retrogradării, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1 afișare

"Echilibrul fragil de până acum, de la echipa mea, s-a dus în repriza a doua. Jucătorii mei nu au avut răbdare, au făcut multe greşeli care ne-au costat. Este un rezultat umilitor pentru noi. Acum, ne gândim şi noi la rămânerea în prima ligă. Mai sunt cinci etape şi se poate întâmpla orice. Este cea mai severă înfrângere suferită de mine, ca antrenor. Iaşiul are o echipă bine structurată fizic, care s-a descurcat mai bine decât noi în repriza a doua", a declarat Badea.

Meciul Poli Iaşi - FC Argeş, disputat miercuri, în cadrul etapei a XXIX-a din Liga I, s-a încheiat cu victoria gazdelor, scor 4-0 (0-0).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici