Ionuţ Badea: Am cerut plata la zi plus patru salarii compensatorii pentru rezilierea contractului

Antrenorul Ionuţ Badea, care a condus prima parte a antrenamentului de marţi dimineaţă al echipei FC Braşov, a declarat, pentru MEDIAFAX, că pentru a-şi rezilia contractul cu gruparea ardeleană a cerut plata la zi a drepturilor sale plus patru salarii compensatorii.

290 afișări
Imaginea articolului Ionuţ Badea: Am cerut plata la zi plus patru salarii compensatorii pentru rezilierea contractului

Ionuţ Badea (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

"Sunt la club de azi-dimineaţă şi aştept rezilierea contractului. Am cerut să fiu plătit la zi plus patru salarii compensatorii şi apoi pot pleca", a spus Badea.

Tehnicianul Ionuţ Badea a condus prima parte a antrenamentului echipei FC Braşov, deşi luni după amiază patronul Ioan Neculaie l-a prezentat oficial în cadrul unei conferinţe de presă pe noul antrenor principal, Viorel Hizo.

Patronul Ioan Neculaie şi-a făcut apariţia la stadion în timpul antrenamentului pentru a discuta cu tehnicianul rezilierea contractului, în timp ce noul antrenor al echipei, Viorel Hizo, se află la sediul clubului braşovean.

După discuţia purtată cu Ioan Neculaie, Ionuţ Badea a plecat la sediul clubului împreună cu secunzii săi. Antrenamentul a fost condus în continuare de antrenorul cu portarii, Andrei Şanta.

Patronul FC Braşov, Ioan Neculaie, a anunţat apoi că tehnicianul Ionuţ Badea este suspendat din funcţia de antrenor principal pe o perioadă nedeterminată până la rezilierea contractului.

Tehnicianul Viorel Hizo a părăsit, marţi la prânz, Braşovul, după ce clubul ardelean nu a reuşit să rezilieze contractul cu fostul antrenor al formaţiei FC Braşov Ionuţ Badea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici