Ionuţ Badea ar putea antrena Universitatea Craiova

Tehnicianul echipei FC Argeş, Ionuţ Badea, ar putea deveni antrenorul formaţiei Universitatea Craiova, el aflându-se în negocieri cu oficialii clubului din Bănie.

8 afișări
Imaginea articolului Ionuţ Badea ar putea antrena Universitatea Craiova

Ionuţ Badea ar putea deveni antrenorul echipei Universitatea Craiova (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

Surse din cadrul clubului craiovean au afirmat că Badea ar urma să vină la Universitatea împreună cu secundul Dragoş Radu şi cu preparatorul fizic Luigi Maione. Badea ar urma să semneze un contract pe un an cu drept de prelungire pentru încă un sezon.

Contactat de coresponentul MEDIAFAX, antrenorul Ionuţ Badea a declarat că este în continuare sub contract cu FC Argeş, dar a recunoscut că discută cu mai multe cluburi din Liga I.

"Deocamdată nu am semnat cu nicio echipă, eu mai sunt sub contract cu FC Argeş şi nu îmi pot rezilia unilateral contractul. Este adevărtat că la ora actuală am discuţii cu mai multe cluburi din Liga I, dar nimic mai mult", a explicat Badea.

Preşedintele interimar al FC Argeş, Andrei Penescu, susţine că Ionuţ Badea nu a comunicat conducerii că ar dori să plece de la gruparea piteşteană.

"Noi nu ştim nimic despre o eventuală plecare a lui Badea la alt club. Nu ne-a comunicat că ar dori să plece", a afirmat, pentru MEDIAFAX, Andrei Penescu.

La finalul etapei a XXXI-a, antrenorul italian al echipei Universitatea Craiova, Nicolo Napoli, a fost suspendat din funcţie, în urma rezultatului de egalitate, scor 1-1, înregistrat în partida de pe teren propriu cu Gloria Buzău. Până la finalul sezonului, interimatul pe banca tehnică a fost asigurat de antrenorul secund Ionel Gane.

Pe de altă parte, jucătorii formaţiei craiovene au efectuat, luni, vizita medicală. De la control au lipsit fotbaliştii Constantin Gângioveanu, Dorel Stoica, Julius Wobay şi Florin Şoavă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici