Ionuţ Badea: Balint a schimbat jocul timişorenilor

Antrenorul echipei FC Argeş, Ionuţ Badea, a declarat că proaspătul tehnician al grupării FC Timişoara, Gabi Balint, a schimbat jocul formaţiei bănăţene, primul adversar al piteştenilor în returul actualei ediţii din Liga I.

11 afișări
Imaginea articolului Ionuţ Badea: Balint a schimbat jocul timişorenilor

Antrenorul FC Timoşoara, Gabi Balint (Imagine: Mediafax Foto)

Despre meciul pe care FC Argeş îl va susţine în prima etapă a returului, la Timişoara, tehnicianul piteştenilor a declarat: "Venirea lui Gabi Balint pe banca tehnică a timişorenilor va schimba jocul echipei bănăţene, iar noi ne vom pregăti în consecinţă. Sunt mulţumit, în mare parte, de pregătirea pe care am efectuat-o în cele două cantonamente din Portugalia şi Cipru. Jucătorii noştri au avut momente bune, dar şi mai puţin bune; pe acestea din urmă vrem să le eliminăm pentru meciurile din campionat", a spus antrenorul Argeşului, Ionuţ Badea.

Recuperaţi după accidentări, Elias Bazzi, Cristi Tănase şi Monel Cârstoiu, se pregătesc normal cu lotul Argeşului, însă doar Bazzi va fi titular în meciul de sâmbătă, de la Timişoara. Tănase are şanse mici de a intra de la început, deoarece nu a mai jucat de o lună, iar Cârstoiu nici nu va face parte din lotul care se va deplasa în Banat. "Monel va juca în câteva meciuri la echipa a doua, pentru reacomodare, după care îl vom folosi în ritm crescător", a explicat Badea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici