Ionuţ Badea: Jucătorii mei şi-au depăşit condiţia

Antrenorul echipei FC Argeş, Ionuţ Badea, a declarat, vineri, că jucătorii săi şi-au depăşit condiţia în meciul cu Steaua Bucureşti.

10 afișări
Imaginea articolului Ionuţ Badea: Jucătorii mei şi-au depăşit condiţia

Ionuţ Badea: Jucătorii mei şi-au depăşit condiţia (Imagine: Mediafax Foto)

"A fost un meci viu disputat, cu mai multe momente psihologice. Am înscris foarte repede, dar nu am gestionat bine finalurile de reprize. Jucătorii mei şi-au depăşit condiţia, pentru că Steaua are individualităţi care azi au jucat foarte bine. Ionuţ Boşneag este un portar de dat exemplu, în care am avut mereu încredere. Maniera de arbitraj a fost una corectă, Serea nu a ajutat sau nu a dezavantajat niciuna dintre echipe. A fost o atmosferă extraordinară şi sper ca la fiecare joc pe care îl vom disputat pe teren prorpriu să fie tot aşa. Astăzi dacă nu am fi întâlnit o echipă atât de puternică precum Steaua, cred că am fi câştigat datorită publicului", a spus Badea.

Tehnicianul a menţionat că speră ca fundaşul Dan Lăcustă să nu fi suferit o accidentare gravă: "Sper ca Lăcustă să nu aibă decât o simplă contractură, înlocuirea lui fiind fortuită".

Penescu: Boşneag a demonstrat că este un portar de mare valoare

La rândul său, patronul clubului FC Argeş, Cornel Penescu, a declarat că Ionuţ Boşneag a demonstrat că este un portar de mare valoare, după ce a apărut un nou penalti. "Am sperat până în ultima clipă că nu vom pierde şi am demonstrat că avem un portar de mare valoare, în persoana lui Ionuţ Boşneag. Cu Gigi Becali nu am vorbit prea mult, pentru că, chiar dacă zâmbea, era nervos, i-am urat succes mai departe. Despre faza penaltiului acordat Stelei, nu pot să spun cu certitudine nimic deocamdată, vreau să văd dacă a fost sau nu penalti. Recunosc că am avut şi noroc, pentru că puteam să pierdem, mai ales după înlocuirea lui Lăcustă accidentat".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici