Ionuţ Badea: Sperăm să terminăm campionatul pe locul 10

Tehnicianul Ionuţ Badea a declarat că speră ca echipa FC Argeş să obţină un rezultat bun, duminică, în meciul din deplasare cu Oţelul Galaţi, şi să termine actuala ediţie a Ligii I pe locul 10.

13 afișări
Imaginea articolului Ionuţ Badea: Sperăm să terminăm campionatul pe locul 10

Ionuţ Badea: Sperăm să terminăm campionatul pe locul 10

"Ne interesează foarte mult acest meci, deoarece vrem să ne consolidăm poziţia a zecea în clasament. În acelaşi timp, Oţelul Galaţi vrea să obţină cele trei puncte pentru a se salva matematic de retrogradare. Au schimbat sistemul în 4-2-3-1, iar revenirea lui Paraschiv este de bun augur pentru adversarii noştri de duminică. Nu va putea evolua la Oţelul mijlocaşul Bourceanu, jucător foarte important în economia jocului la gălăţeni. Sperăm să obţinem un rezultat bun la Galaţi şi să terminăn acest campionat pe locul 10", a afirmat Ionuţ Badea.

Pe de altă parte, mijlocaşul Monel Cârstoiu a fost trimis la echipa a doua a clubului piteştean, în liga a treia, pentru a evolua cât mai mult ca să îşi revină după o absenţă de nouă luni. "Cârstoiu nu şi-a revenit complet după accidentare şi pentru a-şi reveni la forma normală va juca la echipa a doua. Nu are rost să-l forţăm în meciurile care au mai rămas până la finalul campionatului, acolo unde riscul este mult mai mare şi nici nu poate juca la cel mai înalt nivel", a explicat Badea.

Formaţia FC Argeş va întâlni, duminică, în deplasare, de la ora 17.00, echipa Oţelul Galaţi, în etapa a XXXIII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici