Ionuţ Badea: Sunt bucuros că am învins una dintre echipele bune ale campionatului

Antrenorul formaţiei Internaţional Curtea de Argeş, Ionuţ Badea, s-a declarat bucuros de victoria obţinută, marţi, în deplasare, în faţa celor de la FC Braşov, "una dintre echipele bune ale campionatului, aflată însă într-o formă de joc mai puţin bună".

25 afișări
Imaginea articolului Ionuţ Badea: Sunt bucuros că am învins una dintre echipele bune ale campionatului

Ionuţ Badea: Sunt bucuros că am învins una dintre echipele bune ale campionatului (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"Sunt bucuros că am învins una dintre echipele bune ale campionatului, dar care traversează o formă mai puţin bună. Este bine că am reuşit să luăm cele trei puncte, deoarece ne vor ajuta enorm în îndeplinirea obiectivului. Trebuia să închidem mai repede jocul, dar până la urmă este bine că s-a terminat aşa. Am ştiut să profităm de forma mai puţin bună a celor de la Braşov, care rămâne chiar şi aşa una dintre echipele bune din campionat", a spus Badea în conferinţa de presă de după meci.

Echipa FC Braşov a fost învinsă, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-1), de formaţia Internaţional Curtea de Argeş, în primul meci al etapei a XXII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici