Ionuţ Badea: Sunt nemulţumit de joc şi de rezultat

Antrenorul Ionuţ Badea a declarat, duminică seară, că este nemulţumit de jocul şi de rezultatul echipei FC Argeş în meciul cu Unirea Urziceni, scor 0-0, însă crede că formaţia sa a câştigat un punct în contextul în care ialomiţenii au ratat un penalti în prelungiri.

12 afișări
Imaginea articolului Ionuţ Badea: Sunt nemulţumit de joc şi de rezultat

Ionuţ Badea: Sunt nemulţumit de joc şi de rezultat

"Sunt nemulţumit de joc şi de rezultat; adversarii de la Urziceni nu ne-a surprins cu nimic. Spun că am câştigat un punct din moment ce Unirea a ratat un penalti în minutul 92. Dan Petrescu şi-a făcut bine temele şi ne-a blocat mijlocul terenului de unde nu a mai venit pasa decisivă. Toată maniera de arbitraj a fost una fricoasă, temătoare. Multe echipe din partea superioară a clasamentului îşi iau toate măsurile pentru a câştiga punctele puse în joc", a declarat Badea.

Patronul FC Argeş, Cornel Penescu, a declarat că "a început sezonul de vânătoare al echipelor mici".

"Dacă penaltyul din minutul 90+2 a fost corect acordat, eliminarea lui Bălaşa a fost complet gratuită.Unirea Urziceni este o echipă foarte bine susţinută, şi când spun asta, să ştiţi că aşa este. Comisia Centrală a Arbitrilor trebuie să fie foarte atentă la delegări; sperăm ca la meciul de la Braşov să avem un arbitraj corect".

Citeşte şi:

FC Argeş - Unirea Urziceni, scor 0-0, în Liga I

Dan Petrescu: Am pierdut două puncte după care vom plânge

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici