Ionuţ Bâlbă: Rămân la Poli Iaşi

Atacantul echipei Poli Iaşi, Ionuţ Bâlbă, a declarat, marţi, că va rămâne la gruparea din dealul Copoului şi în sezonul 2008/2009, menţionând că nu a primit nicio ofertă concretă de la vreun alt club.

19 afișări
Imaginea articolului Ionuţ Bâlbă: Rămân la Poli Iaşi

Ionuţ Bâlbă: Rămân la Poli Iaşi (Imagine: Mediafax Foto)

"Am văzut că presa m-a tot transferat vara asta. Am înţeles că s-ar fi interesat de serviciile mele câteva echipe, dar eu nu am văzut nicio ofertă concretă. Rămân la Poli Iaşi. Mai am contract cu această echipă şi vreau să demonstrez că nu s-au înşelat când mi-au prelungit contractul“, a declarat Ionuţ Bâlbă.

Atacantul a mai spus că se aşteaptă la o ediţie de campionat foarte grea. "Gata, s-a terminat vacanţa. A fost o vacanţă scurtă, dar foarte frumoasă. În viaţa mea s-au întâmplat multe lucruri frumoase şi sunt fericit (n.r. – s-a căsătorit). Începem munca deoarece ne aşteaptă o ediţie de campionat mult mai grea, probabil, decât cea de anul trecut. Multe echipe s-au întărit şi vom avea partide foarte grele. De la noi au plecat câţiva jucători, dar sunt convins că vor veni alţii, cu ajutorul cărora vom reuşi să facem meciuri bune. Mă bucur că domnul Nichita a ieşit din nou primar şi sunt convins că va continua să ne ajute, aşa cum a făcut-o şi până acum. Cred că ne putem propune obiective mai mari decât am avut în anii trecuţi“, a spus Bâlbă.

Referitor la partida echipei naţionale a României cu Olanda, Ionuţ Bâlbă a afirmat că se aşteaptă la o victorie a "tricolorilor“. "E clar că va fi un meci foarte greu, dar eu cred că vom bate Olanda şi ne vom califica. Olandezii sunt deja calificaţi şi cred că o vor lăsa mai moale. Nu au nicio determinare şi acest lucru contează foarte mult“, a menţionat jucătorul ieşean.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici