Ionuţ Bâlbă: Singura mea şansă de a mă revanşa este pe terenul de joc

Fotbalistul echipei Poli Iaşi, Ionuţ Bâlbă, a declarat, joi, că este refăcut din punct de vedere medical şi că speră ca suporterii să uite cât mai repede problemele pe care le-a avut cu Poliţia Rutieră şi să redevină atacantul de acum trei ani.

18 afișări
Imaginea articolului Ionuţ Bâlbă: Singura mea şansă de a mă revanşa este pe terenul de joc

Ionuţ Bâlbă: Singura mea şansă de a mă revanşa este pe terenul de joc (Imagine: Mediafax Foto)

"Sunt convins că imaginea mea ca fotbalist a fost şifonată după problemele pe care le-am avut cu Poliţia Rutieră, dar am înţeles mai bine ca nimeni altul că legile trebuiesc respectate de toată lumea. Singura mea şansă de a mă revanşa este pe terenul de joc. Vreau să înscriu în chiar următorul meci în care voi fi introdus pe teren. Eu aş vrea să se întâmple asta mâine (n.r. - vineri), la Piteşti, însă decizia de a juca o ia doar domnul antrenor. Oricum, îi rog pe suporteri să uite tot ce au auzit despre mine în ultima perioadă şi îi asigur că voi face tot posibilul să redevin jucătorul care era ofertat în urmă cu trei ani de echipele de top din România", a afirmat Ionuţ Bâlbă.

Impresarul jucătorului, Ioan Sălăvăstru, a spus că se aştepta ca Bâlbă să nu aibă nevoie de operaţie la menisc şi că aşteaptă ca acesta să revină golgheterul de altădată.

"Eu am spus că Ionuţ nu are nimic grav şi că doar în mintea unora se doreşte ca el să figureze drept accidentat. Medicii sârbi mi-au dat dreptate şi acum tot ce pot spera este ca Ionuţ să revină cât mai repede pe teren şi să redevină golgheterul care şi-a ajutat echipa de atâtea ori", a precizat Sălăvăstru.

Poli Iaşi va întâlni, vineri, în deplasare, formaţia FC Argeş, în etapa a XII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici