Ionuţ Popa a renunţat la funcţia de director tehnic al echipei UTA Arad

Directorul tehnic al echipei UTA Arad, Ionuţ Popa, a decis să se retragă de la gruparea din Liga a II-a din cauza datoriilor. "Ce s-a întâmplat aici nu se poate repara. Sunt 200.000 de euro datorii către jucători, 200.000 lui Ion Pietraru şi 240.000 lui Vasilijevici", a declarat Popa pentru site-ul sportarad.ro.

22 afișări
Imaginea articolului Ionuţ Popa a renunţat la funcţia de director tehnic al echipei UTA Arad

Ionuţ Popa a renunţat la funcţia de director tehnic al echipei UTA Arad (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Datoria enumerată de Popa depăşeşte suma de 300.000 de euro de care beneficiază UTA de la Consiliul Local şi Consiliul Judeţean. În sezonul trecut, clubul arădean a mai fost sponsorizat cu 500.000 de euro de către Universitatea de Vest Vasile Goldiş Arad, însă contractul s-a încheiat la finalul lunii mai.

Jucătorii se pregătesc acum cu antrenorul Roland Nagy. Ionuţ Popa s-a mai retras în acest retur de campionat însă a revenit la antrenamente, la insistenţele jucătorilor, care l-au vizitat acasă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici