Ionuţ Popa a revenit la UTA Arad la insistenţele jucătorilor

Directorul tehnic Ionuţ Popa a revenit la antrenamentele echipei UTA Arad, în urma insistenţelor jucătorilor.

22 afișări
Imaginea articolului Ionuţ Popa a revenit la UTA Arad la insistenţele jucătorilor

Ionuţ Popa a revenit la UTA Arad la insistenţele jucătorilor (Imagine: Ana Poenariu/Mediafax Foto)

Aflaţi în cantonament, jucătorii l-au vizitat joi seară, acasă, pe tehnician. La rugăminţile lor, directorul tehnic al formaţiei arădene a fost vineri prezent la antrenamentul de la ora 11.00, susţinut la baza sportivă Atletico din Arad.

Ionuţ Popa a plecat acasă imediat după remiza cu FC Baia Mare, scor 0-0, restanţă din etapa a XVIII-a a seriei secunde a Ligii a II-a, el neparticipând nici la antrenamentele de joi. El a apreciat că UTA Arad este "vânată de arbitri" pentru a nu se desprinde de Universitatea Cluj, adversară în lupta pentru promovarea în prima ligă.

.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici