Ionuţ Popa: Am transmis deja lista cu numele jucătorilor care vor pleca de la UTA Arad

Directorul tehnic al echipei UTA Arad, Ionuţ Popa, a declarat, luni, că a înaintat conducerii clubului lista cu numele jucătorilor pe care nu mai contează în retur.

54 afișări
Imaginea articolului Ionuţ Popa: Am transmis deja lista cu numele jucătorilor care vor pleca de la UTA Arad

Ionuţ Popa: Am transmis deja lista cu numele jucătorilor care vor pleca de la UTA Arad (Imagine: Ana Poenariu/Mediafax Foto)

"Am transmis deja lista cu numele jucătorilor care vor pleca. Era pregătită. Nu-mi cereţi să dau nume, pentru că nu ştiu pe cine pot lua în loc. Pentru că UTA nu este în situaţia de a alege. UTA doar culege", a spus Popa.

Primul jucător care va părăsi lotul arădean este ivorianul Dodo Digbeu, jucător împrumutat în vară de la CFR Cluj. Fotbalistul a intrat în conflict cu conducerea tehnică în cursul săptămânii trecute şi nu a fost convocat pentru meciul din ultima etapă, cu Gaz Metan CFR Craiova. Ca urmare, jucătorul va reveni la Cluj cu şase luni mai devreme, el fiind împrumutat la Arad pentru un an, la fel ca atacantul Paul Batin, golgheterul Seriei a II-a a ligii secunde.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici