Ionuţ Popa, antrenor ACS Poli Timişoara: Am încercat în această săptămână să umblu la multe aspecte

ACS Poli Timişoara a câştigat, luni, scor 3-2, meciul disputat pe teren propriu cu CS U Craiova, în etapa a cincea din Liga 1, iar antrenorul Ionuţ Popa şi-a felicitat jucătorii pentru modul cum au abordat partida şi a dezvăluit ce a schimbat.

1 afișare

Este prima victorie a echipei de pe Dan Păltinişanu în acest sezon din Liga 1, în care iniţial nu trebuiau să participe, şi au pornit cu 14 puncte penalizare. După meciul din această seară, timişorenii au trecut la -11. Ionuţ Popa a vorbit despre schimbările făcute în cadrul echipei şi care au adus acest rezultat.

"O victorie venită în urma unui joc foarte bun al nostru, în urma acelui dezastru cu Botoşani. Vreau să vă spun că am încercat în această săptămână, după jocul cu Botoşani, să umblu la multe aspecte în cadrul echipei. Am schimbat sistemul, modul de joc în apărare, le-am dat o zi liberă.

În repriza a doua, nevoit şi din cauza jocului, am schimbat, am trecut la un sistem cu un atacant. Ne-a ieşit pasenţa. Felicit jucătorii, rezultatul este rodul muncii lor. Nu vorbesc despre arbitraj, îi salut pe toţi, am respect. Când pierzi un meci e normal să ai nemulţumiri. Craiova este o echipă foarte bună, mi-ar plăcea să am vreo 3-4 jucători de la ei în echipa mea. Chiar şi de pe bancă!

Am venit după meciul de la Astra unde am depus, efort, meciul cu Botoşaniul, le-am dat liber jucătorilor. I-am lăsat să iasă din climatul acesta nepotrivit. Ce să mai, ne-a ieşit pasenţa. Îi felicit încă o dată pe jucători", a declarat Ionuţ Popa la DigiSport.

Din cauza problemelor financiare de la Rapid, ACS Poli Timişoara a fost reprimită în Liga 1, deşi retrogradase din punct de vedere sportiv. În ciuda acestui fapt, timişorenii au primit o penalizare drastică de -14 puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici