Ionuţ Popa: Ar fi cazul să obţinem prima victorie în deplasare în acest campionat

Antrenorul echipei Poli Iaşi, Ionuţ Popa, a declarat, vineri, că ar fi cazul ca gruparea moldavă să obţină, în partida din deplasare cu FC Vaslui, contând pentru etapa a XXX-a a Ligii I, prima victorie "de afară".

15 afișări
Imaginea articolului Ionuţ Popa: Ar fi cazul să obţinem prima victorie în deplasare în acest campionat

Ionuţ Popa: Ar fi cazul să obţinem prima victorie în deplasare în acest campionat (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu am reuşit încă în acest campionat să câştigăm în deplasare şi cred că acum ar fi cazul. Normal că partida cu FC Vaslui este mai mult una a orgoliilor şi tocmai de aceea cred că fanii noştri vor fi extrem de fericiţi să obţinem prima victorie în deplasare chiar la Vaslui. S-a văzut că ei nu trec printr-o formă foarte bună şi cred că noi putem profita de asta. Am ceva probleme de lot, dar sunt convins că jucătorii care vor intra pe teren vor face tot posibilul să câştige deoarece încă avem nevoie de puncte pentru a fi salvaţi de la retrogradare. Cred că un succes la Vaslui ne-ar apropia şi mai mult de obiectivul propus: evitarea retrogradării", a spus Popa.

Poli Iaşi a înregistrat doar patru rezultate de egalitate în meciurile din deplasare şi zece înfrângeri.

Fundaşul echipei FC Vaslui, Bogdan Buhuş, speră ca gruparea moldavă să obţină o victorie în partida cu Poli Iaşi pentru o opri seria de rezultate nefavorabile. "Îmi doresc foarte mult să nu mai luăm goluri din vina noastră, a fundaşilor. Am greşit destul de mult în ultimele etape, ceea ce ne-a costat. Ar fi bine ca publicul să înţeleagă şi momentele mai grele prin care trece orice echipă. În viaţă nu se poate tot timpul foarte bine. Ne dorim foarte mult să câştigăm pentru a rupe această serie a insucceselor din ultimele cinci etape", a completat Buhuş.

FC Vaslui - Poli Iaşi, sâmbătă, ora 18.30, Telesport

Palmares: 5 1 2 2 3-5

Primul meci: 0-1, la Iaşi, la 20 noiembrie 2005

Scor maxim: nu s-au înregsitrat diferenţe de scor mai mari de două goluri

În tur: 1-0

Echipe probabile:

FC Vaslui: 81. Hăisan - 24. Apostol, 15. Buhuş, 5. Mardare, 17. Bălace - 30. Jovanovici, 20. Ljubinkovici, 21. Ndoye, 10. Frunză - 19. Temwanjera, 23. Matei. Antrenor: Emil Săndoi

Rezerve: 22. Puia, 6. L. Ivan, 4. Panait, 2. Doboş, 8. Zmeu, 11. Gheorghiu, 26. Bukvici

Absenţi: Sabou (suspendat), Moraru (accidentat)

Poli Iaşi: 1. Brăneţ - 19. Homei, 30. R. Ciobanu, 28. Cr. Munteanu, 5. Pecnik - 25. Milea - 10. A. Cristea, 7. Bersnjak, 21. Naidin, 8. Paruolo - 9. Bâlbă. Antrenor: Ionuţ Popa.

Rezerve: 12. Pleşca, 22. Kalai, 77. Buta, 14. Sfârlea, 18. Miclea, 20. Tincu, 24. Straton.

Absenţi: Adrian Ilie (suspendat), Bogdan Onuţ, Clement Pălimaru (accidentaţi), Dominik Bersnjak (incert).

Partida va fi arbitrată de o brigadă condusă la centru de Alexandru Deaconu, ajutat la cele două linii de Nagy Miklos şi Horea Bochiş, în timp ce Mugurel Vădan va fi rezervă. Observatorii partidei vor fi Adrian Ionescu şi Dan Petrescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici