Ionuţ Popa: Dacă vom repeta jocul din meciul cu Steaua, pierdem la Buzău

Antrenorul Ionuţ Popa a declarat că Poli Iaşi va pierde meciul cu Gloria Buzău, programat duminică, în deplasare, în etapa a XXI-a a Ligii I, dacă jucătorii săi vor evolua cum au făcut-o în partida cu Steaua, câştigată cu scorul de 2-1, în runda precedentă.

12 afișări
Imaginea articolului Ionuţ Popa: Dacă vom repeta jocul din meciul cu Steaua, pierdem la Buzău

Ionuţ Popa: Dacă vom repeta jocul din meciul cu Steaua, pierdem la Buzău (Sursa: Mediafax Foto)

"Gloria Buzău joacă foarte bine pe teren propriu. Am văzut-o în multe meciuri disputate acasă şi, ţinând cont şi de problemele noastre, pot spune că avem şanse foarte mici în faţa lor. Noi trebuie să jucăm mult mai bine decât am făcut-o în meciul cu Steaua. Dacă vom repeta acelaşi joc, pierdem sigur! Şase fotbalişti au probleme medicale şi au şanse minime să evolueze cu Gloria, dar nici Kalai nu s-a pregătit normal zilele trecute. Îmi va fi greu să aliniez o formulă care să poată obţine în Crâng toate cele trei puncte, însă noi asta ne dorim", a spus Ionuţ Popa.

Tehnicianul echipei Gloria Buzău, Ştefan Stoica, a declarat că principala sa grijă pentru meciul contra echipei Poli Iaşi este să-i facă pe jucători să treacă peste euforia calificării în semifinalele Cupei României. "Principala mea problemă pentru partida cu Iaşiul este să-i fac pe copii să depăşească euforia calificării în semifinalele Cupei României. Trebuie să înţeleagă că acest meci a trecut şi tot ce contează acum e partida cu Poli Iaşi. Ne va aştepta un meci foarte greu, Poli vine după o victorie cu Steaua şi se ştie ce înseamnă acest lucru pentru orice echipă din campionat. Dar şi noi venim după egalul de la Constanţa, după calificarea în Cupa României plus că avem la dispoziţie tot lotul, ca să nu mai spun că jucăm în faţa suporterilor noştri, care sunt sigur că vor umple stadionul după victoria de la Mogoşoaia", a precizat Ştefan Stoica.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici