Ionuţ Popa, din nou în conflict cu jurnaliştii

Tehnicianul echipei Poli Iaşi, Ionuţ Popa, a intrat din nou în conflict cu jurnaliştii prezenţi la meciul cu Ceahlăul, spunându-le că din cauza lor formaţia sa a pierdut întâlnirea din etapa a V-a a Ligii I, deoarece au provocat suspendarea sa.

2 afișări
Imaginea articolului Ionuţ Popa, din nou în conflict cu jurnaliştii

Ionuţ Popa, din nou în conflict cu jurnaliştii

În timp ce căpitanul echipei Poli Iaşi, Bogdan Onuţ, vorbea cu reprezentanţii mass-media după meci, Ionuţ Popa, care a stat în tribune, fiind suspendat, a intervenit şi i-a cerut jucătorului să nu mai discute cu "sindicaliştii". "Din cauza voastră, sindicaliştilor, am pierdut meciul de astăzi. Dacă eram pe bancă, nu pierdeam jocul cu Ceahlăul. Dar aţi făcut presiune ca să rămân suspendat. Niciodată în România nu a fost posibil aşa ceva. Pe viitor, eu voi face legea la Iaşi, iar voi nu mai aveţi ce căuta la teren", a declarat Popa.

Antrenorul Ionuţ Popa a fost suspendat o etapă de Comisia de Disciplină a FRF, deoarece la pauza meciului amical Poli Iaşi - Dunărea Galaţi, scor 3-1, disputat înainte de începerea sezonului, antrenorul ieşean i-a înjurat pe câţiva ziarişti, a distrus trepiedul cameramanului de la TVR Iaşi şi i-a dat afară de pe terenul II al Complexului „Emil Alexandrescu“ pe reprezentanţii mass-media.

Prezent la meci, unul dintre acţionarii grupării ieşene, Ion Zapodeanu, a criticat jocul formaţiei sale, menţionând că nu din cauza absenţei lui Ionuţ Popa de pe banca tehnică s-a pierdut meciul. "Doi-trei dintre jucătorii noştri ar trebui să rămână corigenţi. Nu am văzut un jucător mai slab ca Pălimaru. Nu cred că absenţa lui Popa a fost cauza eşecului", a spus acţionarul ieşean.

Echipa Poli Iaşi a fost învinsă, vineri, în deplasare, cu scorul de 1-0, de formaţia Ceahlăul Piatra Neamţ, în etapa a V-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici