Ionuţ Popa: Meciul de la Buzău este cel mai important din tot campionatul

Antrenorul echipei Politehnica Iaşi, Ionuţ Popa, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că partida de la Buzău, cu Gloria, este cea mai importantă din tot campionatul.

20 afișări
Imaginea articolului Ionuţ Popa: Meciul de la Buzău este cel mai important din tot campionatul

Ionuţ Popa: Meciul de la Buzău este cel mai important din tot campionatul

"Meciul de la Buzău este cel mai important din tot campionatul. Trebuie să murim pe teren pentru a câştiga, chiar dacă eu cred că Gloria nu mai are şanse de evitare a retrogradării. Cu toate astea, sunt convins că buzoienii îşi vor vinde scump pielea, mai ales că am văzut că şi-au adus înapoi jucătorii trimişi la echipa a doua, semn că acest joc este foarte important şi pentru ei. Pentru acest meci, îmi lipsesc câţiva jucători, dar cei care vor intra pe teren trebuie să dea totul pentru a câştiga. Nu voi putea conta la Buzău pe Bogdan Onuţ, care este suspendat, pe Dominik Bersnjak, jucător care cred că nu va mai juca în acest tur de campionat, pe Lamine Diarrassouba şi Ionuţ Bâlbă, care a fost operat. Sper ca Romulus Miclea să-şi revină şi să pot conta pe el la partida cu Gloria Buzău, la fel ca şi Jose Montiel, care în această săptămână a jucat pentru naţionala Paraguayului", a declarat Ionuţ Popa.

Tehnicianul formaţiei ieşene a mai spus că îşi doreşte un arbitraj excelent la partida cu Gloria Buzău: "Până acum, noi nu am comentat arbitrajele, deşi am fost dezavantajaţi în repetate rânduri. Îmi doresc ca măcar acum să fim arbitraţi excelent. Cred că nu cer mult dacă vreau să fiu arbitrat corect".

Ionuţ Popa nu a uitat episodul de sezonul trecut, când la partida de la Buzău o persoană a intrat pe teren cu un pistol. "M-a întrebat şi Nelu (n.r. - antrenorul de portari, Ioan Câmpeanu) dacă îmi iau pistolul cu mine, dar i-am spus că este deja unul acolo cu pistol. Voi merge până la capăt cu procesul împotriva acelei persoane care a intrat pe teren cu pistolul pentru că este inadmisibil să se întâmple aşa ceva la fotbal", a încheiat Ionuţ Popa.

Partida Gloria Buzău-Politehnica Iaşi, din cadrul etapei a XVI-a a Ligii I, se va disputa sâmbătă, de la ora 17.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici