Ionuţ Popa: Nu ar trebui să-i intereseze pe antrenori cine deleagă arbitrii

Tehnicianul echipei Poli Iaşi, Ionuţ Popa, a declarat, luni, la Casa Fotbalului, că nu ar trebui să-i intereseze pe antrenori cine face delegările la meciurile din Liga I.

1 afișare
Imaginea articolului Ionuţ Popa: Nu ar trebui să-i intereseze pe antrenori cine deleagă arbitrii

Ionuţ Popa: Nu ar trebui să-i intereseze pe antrenori cine deleagă arbitrii

"Pe mine nu mă interesează cine face tragerile sau cine deleagă arbitrii. Nu ar trebui să ne intereseze pe noi ca antrenori. Noi ar trebui să avem munca respectată. Nu mă interesează cine arbitrează primul sau al doilea meci. Eu vreau să fie corect pentru că nu-mi convine să muncesc o săptămână şi la sfârşit să-mi calce cineva munca în picioare", a spus Ionuţ Popa, la întâlnirea tehnicienilor cu licenţă Pro de la Casa Fotbalului.

Tehnicianul ieşean aşteaptă cu încredere meciul de duminică al echipei sale, de pe teren propriu, contra formaţiei Steaua Bucureşti, şi se teme că terenul de joc va influenţa rezultatul partidei. "O să fie greu, dar sper că şi frumos. Ne-am pregătit pentru acest meci. Sper să avem un arbitraj bun şi să jucăm bine. Nu-mi doresc altceva decât ca echipa mea să prindă o zi bună şi dacă am câştiga, m-aş bucura foarte mult. Steaua arată bine, a făcut nişte transferuri punct ochit, punct lovit. după jocurile de verificare arată ca o echipă care joacă foarte, foarte bine dar una e să joci în amicale şi alta în oficiale. Un cuvânt de spus îl va avea şi terenul de joc care arată foarte rău la Iaşi", a mai spus Ionuţ Popa.

Poli Iaşi întâlneşte, duminică, pe teren propriu, de la ora 20.30, formaţia Steaua Bucureşti, în etapa a XX-a a Ligii I.

Antrenorii care deţin licenţa Pro participă, luni, la un seminar organizat de Şcoala Federală de Antrenori, la care sunt prezenţi şi Karlheinz Raviol, secretar general al Uniunii Europene a Antrenorilor de Fotbal, şi Gyorgy Mezey, membru în comisia tehnică a UEFA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici