Ionuţ Popa: Nu merg la Comisie de ziua mea, am întâlnire cu Ştefan cel Mare

Antrenorul echipei Poli Iaşi, Ionuţ Popa, care joi împlineşte 55 de ani, a declarat că de ziua sa nu se va duce la Comisia de Apel, ci va merge la mănăstirea Putna.

11 afișări
Imaginea articolului Ionuţ Popa: Nu merg la Comisie de ziua mea, am întâlnire cu Ştefan cel Mare

Ionuţ Popa: Nu merg la Comisie de ziua mea, am întâlnire cu Ştefan cel Mare (Imagine: Mediafax Foto)

"De ziua mea, sunt la Putna să mă reculeg! Mi-am făcut un obicei din asta în ultimii ani, de când sunt antrenor la Iaşi. Acesta este al treilea an de când mă duc la Putna de ziua mea. Eu sunt mare patriot şi mi se pare normal să mă duc la momântul celui mai mare român, Ştefan cel Mare!", a declarat Ionuţ Popa.

Tehnicianul ieşenilor a spus că pe lângă sănătate, îşi doreşte de ziua sa încă şase puncte cu Poli, pentru a scăpa de la retrogradare: "Ce mi-aş putea dori? Să fiu sănătos! Ah, şi mai vreau măcar şase puncte până la finalul campionatului, pentru a scăpa Poli de retrogradare".

Popa a precizat că nu va merge joi la Comisia de Apel pentru a-şi susţine memoriul prin care cere reducerea suspendării primite după ce l-a bruscat pe Mara: "Am spus că de ziua mea nu mă duc la Comisie. Am făcut un memoriu şi va merge preşedintele Sorin Boca să-l susţină. Eu am întâlnire cu Ştefan cel Mare!"

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici