Ionuţ Popa: Sunt nemulţumit de rezultat şi de arbitraj

Antrenorul formaţiei Politehnica Iaşi, Ionuţ Popa, s-a declarat nemulţumit de remiza obţinută sâmbătă, pe teren propriu, în faţa echipei FC Braşov, şi furios pe maniera de arbitraj a centralului Ionel Ivan.

14 afișări
Imaginea articolului Ionuţ Popa: Sunt nemulţumit de rezultat şi de arbitraj

Ionuţ Popa: Sunt nemulţumit de rezultat şi de arbitraj (Imagine: Mediafax Foto)

"Sunt nemulţumit de rezultat şi de arbitraj. Nu vreau să jignesc pe nimeni, dar nu mai doresc să fim arbitraţi într-un asemenea hal chiar dacă suntem noi mai săraci. Nu permit nimănui să-şi bată joc de munca mea şi a jucătorilor. Îl rog pe preşedintele CCA să vadă şi el caseta jocului. S-au dat doar două minute de prelungire în condiţiile în care Braşovul a tras de timp tot meciul, iar golul lor a venit după o lovitură liberă inexistentă. Nu mai spun de loviturile libere neacordate în marginea careului sau de faulturile în ofensivă ale atacanţilor adverşi. La una din fazele acestea Cristi Munteanu s-a ales cu capul spart. Având parte de un asemenea arbitraj, normal că FC Braşov a făcut ce a vrut pe teren. N-aţi văzut cum reacţionat banca lor de rezerve, cum săreau toţi. Într-adevăr eu am o echipă săracă, dar care moare pe teren şi de aceea vreau să fim arbitraţi corect" , a declarat tehnicianul formaţie moldave.

Popa i-a felicitat pe jucătorii săi pentru o mare parte a jocului: "ÎI felicit pe jucătorii mei doar pentru cum au evoluat în prima repriză şi în ultimele 20 de minute de joc".

Ionuţ Popa a explicat şi care este relaţia sa cu tehnicianul adversarei de la meciul de sâmbătă, Răzvan Lucescu. "Nu am vorbit şi nici nu vorbesc cu Răzvan. Nu suntem certaţi, dar pur şi simplu nu vreau să vorbesc. Îl admir pe acest copil şi îl respect pe tatăl lui, şi doar atât", a spus Ionuţ Popa.

Echipa Politehnica Iaşi a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-0), partida disputată sâmbătă, pe teren propriu, în faţa formaţiei FC Braşov, în etapa a XI-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici