Ionuţ Popa va fi consilier tehnic la UTA Arad

Fostul antrenor al echipei Poli Iaşi, Ionuţ Popa, va ocupa funcţia de consilier tehnic la UTA Arad, formaţie la care supervizează şedinţele de pregătire.

88 afișări
Imaginea articolului Ionuţ Popa va fi consilier tehnic la UTA Arad

Ionuţ Popa va fi consilier tehnic la UTA Arad (Imagine: Mediafax Foto)

În funcţia de antrenor principal la UTA a fost numit Roland Naghi, detaşat de la echipa de liga a treia, Gloria Arad. Naghi a fost secundul lui Marius Lăcătuş la UTA, fiind numit apoi de două ori şi antrenor principal interimar. El a demisionat în vară pentru a trece principal la Gloria.

Gruparea UTA Arad, din Liga a II-a, va fi din nou finanţată de omul de afaceri Sandu Ion, care a mai susţinut clubul în două campionate, 2004/2005 şi 2006/2007. Deşi revine ca finanţator, Sandu Ion nu are, deocamdată, o funcţie oficială în club.

UTA Arad a suferit, marţi, schimbări la nivelul Consiliului Director. Membrii Consiliului Director, Marin Lupaş, Gheorghe Vaczi, Ciprian Jurma şi preşedintele Nicolae Chişu, şi-au depus demisiile. Omul de afaceri italian Giovanni Catanzariti este singurul rămas din vechiul Consiliu Director şi în noua structură, unde a devenit preşedinte. Din Consiliul Director mai fac parte Adrian Zăhoi şi Dan Cancel. De asemenea, director executiv a fost numit fostul internaţional Marcel Coraş.

Noua conducere a dorit angajarea ca antrenor a lui Ionuţ Popa.

Citeşte şi:

Ionuţ Popa: Nu voi antrena nicio echipă până în vară

Ionuţ Popa şi-a dat demisia de la Poli Iaşi

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici