Ionuţ Popa va lipsi de la reunirea echipei Poli Iaşi

Jucătorii echipei Poli Iaşi, însă fără antrenorul Ionuţ Popa, se vor reuni, luni, la ora 18.00, la stadionul "Emil Alexandrescu", în vederea reluării pregătirilor pentru sezonul 2007/2008 al Ligii I, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1 afișare

Ionuţ Popa a anunţat că îşi va prelungi vacanţa, urmând să facă joncţiunea cu lotul moldovenilor miercuri, în cantonamentul de la Câmpulung Moldovenesc.

La reunirea lotuluiechipei ieşenese vor prezenta şi noutăţile Cristian Lucian Munteanu şi Iosif Kalai. Munteanu a venit de la formaţia ungară Sopron, iar Kalai de la Jiul Petroşani, ambii semnând contracte pe o perioadă de trei sezoane.

Ieşenii vor sta nouă zile la Câmpulung Moldovenesc, urmând să plece din staţiune direct la Oradea, pentru a participa la nunta lui Sebastian Sfârlea, care va avea loc la 30 iunie.

"În cantonament vom încerca să jucăm unul sau două amicale, dar încă nu ştim nimic sigur. Probabil vom întâlni Universitatea Cluj, dacă vor dori şi oficialii ardeleni. Mai multe meciuri de verificare vom disputa la revenirea acasă, cu FC Botoşani, FCM Bacău, Unirea Focşani, FC Vaslui şi, probabil, cu Cetatea Suceava şi Ceahlăul Piatra Neamţ. Încă nu am stabilit datele, vom decide acest aspect ulterior, în funcţie şi de tragerea la sorţi a sezonului viitor şi de programul echipelor cu care vrem să jucăm", a declarat, duminică, preşedintele clubului Poli Iaşi, Sorin Boca.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici