Ionuţ Popa va primi 300.000 de euro dacă va fi dat afară de la Poli Iaşi

Antrenorul echipei Poli Iaşi, Ionuţ Popa, a declarat, duminică, la plecarea în cantonamentul de la Debrecen, că va primi 300.000 de euro dacă va fi dat afară de conducerea clubului înainte de încheierea contractului.

12 afișări
Imaginea articolului Ionuţ Popa va primi 300.000 de euro dacă va fi dat afară de la Poli Iaşi

Ionuţ Popa va primi 300.000 de euro dacă va fi dat afară de la Poli Iaşi (Imagine: Mediafax Foto)

"În sezonul trecut, când echipa mergea mai prost şi mi se cerea demisia, am fost nevoit să trec prin nişte situaţii mai puţin plăcute. Acum, voi semna un contract pe doi ani, iar suma mai puţin contează. I-am şi spus lui Sorin (n.r. - preşedintele Sorin Boca), tu trece cât vrei şi eu semnez. Dar, condiţia mea a fost să am clauză de reziliere de 300.000 de euro. Adică, în situaţia în care mă dă afară, eu în zece zile să primesc suma asta. Nu primesc banii în cele zece zile, încep să curgă penalităţi. Ca să nu-mi mai fac eu griji... Dacă vor vrea să mă dea afară, asta e. Eu semnez pe doi ani şi nu plec...", a spus Popa.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici