Ionuţ Rada a înscris un gol pentru Bari în liga a doua italiană

Fotbalistul echipei Bari, Ionuţ Rada, a înscris un gol în meciul pierdut, miercuri seară, pe teren propriu, scor 1-2, în faţa formaţiei Brescia, în etapa a XX-a a ligii secunde din Italia.

3 afișări

Rada, integralist la gazde, a marcat în minutul 11. Pentru oaspeţi au înscris Andrea Caracciolo '68 (penalti) şi Geijo '78.

Celălalt fotbalist român de la Bari, George Puşcaş, a intrat pe teren în minutul 78.

Tot în Serie B, echipa Crotone, cu Mihai Bălaşa şi Adrian Stoian titulari, a remizat cu Trapani, scor 0-0. Stoian a fost înlocuit în minutul 77, iar Bălaşa în minutul 88.

Crotone este lider în clasament, cu 42 de puncte. Bari se află pe locul 4, cu 35 de puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici