Iordănescu: A doua repriză ne-a scăpat efectiv de sub control

Echipa naţională de fotbal a României a pierdut, duminică seară, amicalul jucat la Torino, cu Ucraina, scor 3-4. În urma acestui eşec, România a pus capăt unei serii de 15 jocuri fără înfrângere. România va întâlni Georgia în ultimul amical înainte de plecarea spre Franţa.

3902 afișări
Imaginea articolului Iordănescu: A doua repriză ne-a scăpat efectiv de sub control

Iordănescu: A doua repriză ne-a scăpat efectiv de sub control

Selecţionerul României, Anghel Iordănescu, s-a declarat deranjat de greşelile individuale făcute de tricolori în amicalul disputat cu Ucraina la Torino. Iordănescu a spus că la naţională sunt mulţi jucători care nu au ritm de joc şi că în repriza a doua lucrurile au scăpat de sub control.

"A fost o prima repriză foarte bună, am avut inţiativă, am controlat în mare parte jocul, am şi reuşit să marcăm. Toate golurile provin din greşeli personale nepermise. A fost o a doua repriză care efectiv ne-a scăpat de sub control. Golurile au fost un cadou făcut adversarului. Trebuie să învăţăm din aceste greşeli, nepermise la nişte jucători cu mare experienţă. Sunt mulţi jucători care nu au ritm de joc, care la echipele de club au avut probleme, mă refer la Gabi Torje, la Alexandru Maxim. E clar că este foarte greu să le dai ritm de joc prin antrenament. Pentru baieţii noştri, pentru fani, ar fi fost mai bine să menţinem această perioadă de invincibilitate. Avem de învăţat din această înfrângere. Sunt supărat pentru greşelile personale pe care le-au facut băieţii nostri", a declarat selecţionerul Anghel Iordănescu la DigiSport.

"Un gol cu gust amar, mai ales când pierzi. Ne pare rău pentru această înfrângere, însă faptul că am încercat să revenim până la final. Nu ne putem explica nici noi. N-am făcut în ultimele 15 meciuri atâtea greşeli câte s-au făcut astăzi. Este vina tuturor, bine că s-a întâmplat acum şi nu s-a întâmplat la turneul final. Se va face o analiză a meciului şi se vor corecta aceste greşeli. Sper ca la turneul final sa fim toţi sută la sută, concentraţi fizic şi psihic şi să nu mai facem erori. Oricine poate rămâne acasă, oricine poate merge la Euro, să vedem ce decide domnul Iordănescu. Eu mi-am dorit să joc la un turneu final de când m-am apucat de fotbal. Ne pare rău, putea fi al 16-lea meci fără înfrângere", a declarat Gabriel Torje la DigiSport.

"Nu se ştie nimic, voi vedea în aceasta seara, domnul Iordănescu ne va anunţa lotul şi voi vedea dacă sunt acolo. M-am simţit bine, cred că am făcut un meci destul de bun. Mă simt bine, sunt apt de joc", a declarat Denis Alibec la DigiSport., a declarat atacantul Denis Alibec la DigiSport.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici