Iordănescu: Cei din tribună vor face diferenţa

Fostul selecţioner Anghel Iordănescu a declarat, marţi, la sosirea la Arena Naţională pentru meciul dintre România şi Grecia, din manşa secundă a barajului pentru Cupa Mondială, că elevii lui Victor Piţurcă trebuie să joace cu suflet şi cu multă inteligenţă şi că publicul va face diferenţa.

31 afișări
Imaginea articolului Iordănescu: Cei din tribună vor face diferenţa

Fostul selecţioner Anghel Iordănescu (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"E o şansă uriaşă pe care băieţii nu trebuie să o piardă. Sunt convins că trebuie să jucăm cu foarte multă inteligenţă, cu sufletul, cu o inimă mare de român şi sunt convins că cei din tribună vor face diferenţa", a spus Iordănescu.

România şi Grecia se vor întâlni în această seară, de la ora 21.00, pe Arena Naţională, în meci decisiv pentru calificarea la Cupa Mondială din Brazilia. În partida tur, naţionala României a fost învinsă, cu scorul de 3-1, la Pireu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici