Iordănescu: Să mă ierte doamna Hagi, dar eu cred că Gică Hagi s-a însurat cu fotbalul

Fostul selecţioner Anghel Iordănescu, încântat de evoluţia lui Gheorghe Hagi în meciul caritabil Grecia - România, a declarat că fostul decar al echipei naţionale, acum în vârstă de 48 de ani, "s-a însurat cu fotbalul".

227 afișări
Imaginea articolului Iordănescu: Să mă ierte doamna Hagi, dar eu cred că Gică Hagi s-a însurat cu fotbalul

Anghel Iordănescu (Octav Ganea / Mediafax Foto)

"Pe noi ne-a încântat Hagi. El trăieşte numai pentru fotbal. Să mă ierte doamna Hagi, dar eu cred că Hagi s-a însurat cu fotbalul şi nu o să se despartă de fotbal", a spus Iordănescu, marţi, pe Aeroportul Henri Coandă, la întoarcerea din Grecia.

Iordănescu a menţionat că selecţionata condusă de el a dorit să câştige partida de luni seara pentru a lua revanşa după barajul de calificare la CM-2014, pierdut de România în faţa Greciei. "A fost un meci între două mari echipe, un joc pus în slujba unor copii. Dar le-am spus grecilor când ne-am dus la Salonic, că noi am venit să îi batem pentru a ne lua revanşa de la meciul primelor reprezentative. A fost însă prea mare diferenţă între vârsta jucătorilor noştri şi a celor greci. Dar chiar dacă s-a simţit asta şi parcă terenul se mărea pentru ei, s-a văzut că jucătorii noştri şi-au menţinut calităţile tehnice", a explicat fostul selecţioner.

Anghel Iordănescu, numit, luni, director tehnic al FRF, a fost antrenorul echipei naţionale a României construită în jurul "Generaţiei de Aur", care a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul caritabil susţinut la Salonic în compania unei selecţionate a Greciei, compusă în mare parte din fotbalişti care au câştigat Campionatul European din 2004.

Golul României a fost marcat de Bratu '88, în timp ce pentru greci a înscris Haristeas '40. Meciul s-a disputat luni seară, la Salonic, la iniţiativa fotbalistului grec Theodoras Zagorakis.

Din lotul României au făcut parte foşti jucători precum Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu, Dan Petrescu, Bogdan Stelea, Daniel Prodan, Miodrag Belodedici, Adrian Ilie, Viorel Moldovan, Iosif Rotariu sau Ion Vlădoiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici