Irina Bara a fost eliminată în calificările turneului de la Madrid

Irina Bara (178 WTA) a ratat calificarea pe tabloul principal al turneului Premier Mandatory de la Madrid, după ce a fost învinsă în finală de ucraineanca Marta Kostyuk (320 WTA), în vârstă de doar 16 ani.

78 afișări
Imaginea articolului Irina Bara a fost eliminată în calificările turneului de la Madrid

Irina Bara a fost eliminată în calificările turneului de la Madrid. Foto: Hepta

Românca a pierdut primul set, scor 5-7, însă a revenit în setul secund, când şi-a trecut două break-uri în cont şi s-a impus cu 6-3. În decisiv, Kostyuk nu i-a mai lăsat nicio şansă Irinei, care s-a văzut învinsă cu 2-6, ratând astfel accederea pe tabloul principal al turneului din Spania.

În primul meci din calificări, Irina Bara (24 de ani) a câştigat primul set cu Magdalena Rybarikova, scor 7-5, iar slovaca a abandonat ulterior. Pe tabloul principal de la Madrid vor evolua patru românce - Simona Halep, Mihaela Buzărnescu, Irina Begu şi Sorana Cîrstea.

Simona Halep va debuta în competiţia deţinută de Ion Ţiriac împotriva unei sportive venite din calificări. Irina Begu (96 WTA) va deschide cu un meci împotriva Yuliei Putintseva (Kazahstan, 41 WTA). Mihaela Buzărnescu (30 ani, locul 29 WTA) este în căutarea primei victorii la Madrid. În 2018, la debutul său în capitala Spaniei, "Miki" a cedat în minimum de seturi, la 4 şi la 1, în faţa Mariei Şarapova.

Prima sa adversară din 2019 este Ajla Tomljanovic (25 ani, Australia, locul 43 WTA). Sorana Cîrstea va debuta la Madrid împotriva favoritei 13, Madison Keys. Americanca nu a strălucit în trecut la Madrid, pierzând în primul tur la ultimele două ediţii. Per total, Keys are doar trei victorii pe tabloul principal de la Madrid: un surprinzător 6-3, 6-2 cu Na Li în 2013 şi alte două victorii în 2016.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici