Irina Bara a părăsit turneul de la Roland Garros. A fost învinsă în primul tur

  • Irina Bara (122 WTA) a fost învinsă marţi de australianca Astra Sharma (124 WTA), în primul tur de pe tabloul principal al probei de tenis feminin de la Grand Slam-ul de la Paris, cu scorul de 7-6 (5), 6-4, după o oră şi 26 de minute de joc.
  • Pentru prezenţa în primul tur la Roland Garros, Bara va fi recompensată cu 60.000 euro şi 10 puncte WTA.
197 afișări
Imaginea articolului Irina Bara a părăsit turneul de la Roland Garros. A fost învinsă în primul tur

În primul set, cele două sportive şi-au valorificat serviciul până la scorul de 5-5, când Sharma a reuşit primul break al meciului. Bara a ripostat şi a făcut imediat rebreak, ducând setul la tiebreak. Australianca s-a impus chiar pe final, după ce s-a mers cap la cap până la 5-5.

Sharma a fost mai precisă în lovituri în setul secund şi, de la 2-2, a câştigat 4 game-uri consecutive, impunându-se în două seturi, 7-6, 6-2.

Pe tabloul principal de simplu feminin au rămas în cursă, din partea României, Mihaela Buzărnescu şi Sorana Cîrstea, în turul doi, şi Ana Bogdan, care a trecut direct în turul 3, după retragerea japonezei Naomi Osaka.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici