Irina Bara, eliminată în turul secund la BRD Bucharest Open

Turneul de tenis de la Bucureşti a rămas doar cu două jucătoare din România, Mihaela Buzărnescu (25 WTA) şi Sorana Cîrstea (57 WTA), după ce Irina Bara (151 WTA) a pierdut în două seturi, 5-7, 2-6, în faţa sportivei din Slovenia, Polona Hercog (90 WTA).

156 afișări
Imaginea articolului Irina Bara, eliminată în turul secund la BRD Bucharest Open

Irina Bara, eliminată în turul secund la BRD Bucharest Open

Întâlnirea dintre Irina Bara şi Polona Hercog a durat o oră şi 35 de minute. În primul set, românca a reuşit să restabilească echilibru, 3-3, după ce slovena a câştigat primele două game-uri. Hercog a încheiat însă cu break primul set al partidei din turul doi de la Bucureşti, 7-5.

Slovena a câştigat fără probleme şi setul secund, 6-2, iar Irina Bara părăseşte BRD Bucharest Open în turul al doilea, după ce a venit din calificări.

Mihaela Buzărnescu (25 WTA) se va duela cu Tamara Zidansek (93 WTA), într-o partidă care va începe în jurul orei 17:00, în timp ce Sorana Cîrstea, 57 WTA, va evolua joi, 19 iulie, în turul secund împotriva Marynei Zavanska, 166 WTA.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici