Irina Begu a fost învinsă de o sportivă venită din calificări, în primul tur la Sankt Petersburg

Jucătoarea de tenis Irina Begu, aflată pe locul 28 WTA, a fost eliminată, marţi, în primul tur al turneului WTA de la Sankt Petersburg, desfăşurat în sală şi dotat cu premii totale de 776.000 de dolari.

277 afișări
Imaginea articolului Irina Begu a fost învinsă de o sportivă venită din calificări, în primul tur la Sankt Petersburg

Irina Begu a fost învinsă de o sportivă venită din calificări, în primul tur la Sankt Petersburg

Begu, în vârstă de 26 de ani, a fost învinsă de germanca Andrea Petkovic (58 WTA), sportivă venită din calificări, scor 1-6, 5-7, într-o oră şi 38 de minute de joc. De-a lungul partidei, Begu a reuşit două break-uri, însă a pierdut cinci game-uri pe propriul serviciu.

Pentru participarea în runda inaugurală a turneului din Rusia, Begu primeşte un cec în valoare de 6.925 de dolari şi un punct în clasamentul WTA.

Petkovic îşi asigură 10.915 de dolari şi 55 WTA, în urma calificării în turul 2, fază în care o va întâlni pe italianca Roberta Vinci (locul 21 WTA).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici