Irina Begu a reuşit doar două game-uri împotriva lui Shelby Rogers, în turul 3 la Indian Wells

  • Shelby Rogers a devenit prima americană care a ajuns în 16-imile de finală ale actualei ediţii a BNP Paribas Open, de la Indian Wells.
  • Numărul 44 mondial a eliminat-o duminică seara, în turul 3, pe românca Irina-Camelia Begu, cu scorul categoric de 6-0, 6-2, în doar 72 de minute.
163 afișări
Imaginea articolului Irina Begu a reuşit doar două game-uri împotriva lui Shelby Rogers, în turul 3 la Indian Wells

Rogers a salvat singura minge de break cu care s-a confruntat şi a câştigat un procent impresionant de 91% din punctele jucate cu primului serviciu, trecând uşor de Begu, numărul 61 WTA, şi obţinând a doua victorie în cele două întâlniri directe.

Americana nu a trecut niciodată de turul doi, în cele cinci participări anterioare pe tabloul principal la Indian Wells.

Rogers a câştigat opt din ultimele 10 meciuri, bifând inclusiv o prezenţă în turul al patrulea la US Open, unde a eliminat-o pe Ashleigh Barty, numărul 1 mondial, înainte de a ceda în faţa viitoarei campioane, Emma Răducanu.

Pentru prezenţa în turul 3 al competiţiei, Irina Begu va fi recompensată cu 51.895 dolari americani şi 65 puncte WTA şi va coborî o poziţie în clasamentul mondial.

În 16-imi, Rogers se va confrunta cu favorita numărul 23, canadianca Leylah Annie Fernandez, finalista ultimei ediţii a US open, care a eliminat-o în turul 3 pe favorita numărul 9, rusoaica Anastasia Pavlyuchenkova.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici