Irina Begu, eliminată în sferturi la Charleston. Românca, învinsă cu 6-2, 6-3 de Angelique Kerber

Jucătoarea română de tenis, Irina Begu (25 de ani, 34 WTA), a pierdut, vineri, scor 2-6, 3-6, meciul din sferturile turneului de la Charleston (SUA), cu nemţoaica Angelique Kerber, ocupanta locului doi în clasamentul WTA, şi a ratat calificarea în semifinale.

777 afișări
Imaginea articolului Irina Begu, eliminată în sferturi la Charleston. Românca, învinsă cu 6-2, 6-3 de Angelique Kerber

Irina Begu, eliminată în sferturi la Charleston. Românca, învinsă cu 6-2, 6-3 de Angelique Kerber

Partida dintre cele două jucătoare a durat o oră şi 14 minute. În primul set, Kerber a reuşit două break-uri. Suficiente cât să îşi adjudece actul. La scorul de 1-1, nemţoaica, a doua jucătoare a lumii, a câştigat pe serviciul Irinei Begu şi s-a distanţat apoi la 3-1. În finalul setului, la scor de 4-2, Kerber a reuşit un nou break, care a dus scorul la 5-2. În game-ul următor, nemţoaica şi-a făcut serviciul şi şi-a adjudecat setul.

Setul doi s-a desfăşurat în aceeaşi ordine de idei. Kerber a preluat iniţiativa la scorul de 2-2, când a reuşti un break şi imediat şi-a făcut serviciul, iar scorul de pe tabelă arată 4-2. A urmat o serie de două game-uri în care cele două jucătoare şi-au făcut punctele pe propriul serviciu. Momentul decisiv s-a înregistrat la scorul de 5-3 pentru Kerber, atunci când nemţoaica a reuşti un nou break şi a câştigat şi setul secund.

Angelique Kerber (2 WTA) va juca în semifinalele turneului de la Charleston cu învingătoarea din meciul Daria Kasatkina (Rusia) şi Sloane Stephens (Statele Unite ale Americii).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici