Irina Begu este în turul doi la Roland Garros: victorie în două seturi

Prima jucătoare din România intrată în luptă la Roland Garros, Irina Begu, a câştigat duminică partida din runda inaugurală, cu maghiara Anna Bondar, numărul 103 mondial, şi o va întâlni în turul secund pe veterana italiană Sara Errani (70 WTA).

218 afișări
Imaginea articolului Irina Begu este în turul doi la Roland Garros: victorie în două seturi

Irina Begu este în turul doi la Roland Garros: victorie în două seturi

Irina Begu s-a impus în două seturi, cu 6-4, 6-2, după un meci disputat ce a durat o oră şi 40 de minute.

Bondar a făcut primul break din meci, pentru 3-1, dar Begu a făcut rebreak-ul imediat. A urmat un nou schimb de break-uri, iar la 4-4 românca a reuşit din nou să câştige contra serviciului, reuşită ce i-a adus şi avantaj de 1-0 la seturi.

În actul secund, game-ul decisiv a fost al treilea, când Irina Begu a valorificat a cincea minge de break şi a preluat conducerea cu 3-1. Mai apoi, a mai reuşit un break la zero, după ce anterior salvase trei mingi de break ale adversarei sale, închizând meciul cu un nou game la zero.

În turul secund, Begu, favorita 27, o va întâlni pe italianca de 36 de ani, Sara Errani, care o conduce cu 3-2 în întâlnirile directe, ultimele două victorii aparţinându-i bucureştencei.

Pentru prezenţa în turul doi, Begu va fi recompensată cu 97.000 euro şi 70 de puncte WTA.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici