Irina Begu, în finala probei de dublu la turneul de la Tianjin

Perechea formată din Irina Begu şi italianca Sara Errani s-a calificat, sâmbătă, în finala probei de dublu din cadrul turneului WTA de la Tianjin (China), desfăşurat pe hard şi dotat cu premii în valoare de 426.750 de dolari.

2953 afișări
Imaginea articolului Irina Begu, în finala probei de dublu la turneul de la Tianjin

Irina Begu, în finala probei de dublu la turneul de la Tianjin

Begu şi Errani au învins, în semifinale, cuplul Aryna Sabalenka/Yi-Fan Xu (Belarus/China), scor 6-1, 7-6 (4), într-o oră şi 26 de minute de joc.

În finala competiţiei, Begu şi partenera sa vor întâlni, duminică, perechea Dalila Jakupovic/Nina Stojanovic (Slovenia/Serbia), cap de serie numărul 3.

Prezenţa în finala probei de dublu este premiată la Tianjin cu 9.222 de dolari şi 180 de puncte WTA. Câştigătoarele turneului vor primi 17.724 de dolari şi 280 de puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici