Irina Begu întoarce partida cu Jil Teichmann şi se pregăteşte de o posibilă finală cu Ana Bogdan

Jil Teichmann i-a pus probleme Irinei Begu în sferturile de finală ale turneului Challanger, românca fiind nevoită să întoarcă meciul de la un set şi un break în urmă, pentru a se califica în semifinala competiţiei WTA 125.

858 afișări
Imaginea articolului Irina Begu întoarce partida cu Jil Teichmann şi se pregăteşte de o posibilă finală cu Ana Bogdan

Irina Begu întoarce partida cu Jil Teichmann şi se pregăteşte de o posibilă finală cu Ana Bogdan

Begu a obţinut victoria în trei seturi, după 2 ore şi 18 minute, cu 1-6, 6-4, 6-0.

Primul set l-a pierdut categoric, scor 1-6, românca nereuşind să contracareze loviturile lungi ale elveţiencei.

În setul secund Teichmann a condus cu break avans, dar Begu a ripostat de fiecare dată cu rebreak. Pe final a reuşit un nou break, cu care a egalat situaţia şi a trimis jocul în set decisiv, pe care l-a câştigat cu 6-0, dar nu fără luptă, după 43 de minute de joc.

În semifinală, Begu, principala favorită, o va întâlni pe câştigătoarea meciului dintre Darya Astakhova şi slovena Tamara Zidansek.

Ana Bogdan este calificată la rândul ei în cealaltă semifinală, o victorie a celor două românce în penultimul act putând duce la o finală 100% românească.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici