Irina Begu, învinsă de Elise Mertens în semifinalele turneului WTA de la Istanbul

Jucătoarea română de tenis Irina Begu, locul 33 în clasamentul WTA, a pierdut, sâmbătă, scor 1-6, 1-6, meciul cu Elise Mertens (Belgia, 65 WTA) în semifinalele turneului WTA de la Istanbul (Turcia), dotat cu premii în valoare totală de 226.750 de dolari.

362 afișări
Imaginea articolului Irina Begu, învinsă de Elise Mertens în semifinalele turneului WTA de la Istanbul

Irina Begu, învinsă de Elise Mertens în semifinalele turneului WTA de la Istanbul (Imagine: AFP/ Mediafax Arhiva Foto)

Partida dintre cele două sportive a durat o oră şi nouă minute. Begu a reuşit să ia doar un singur game în fiecare set, la 0-5, respectiv 0-4.

Begu a pierdut ambele dueluri cu Mertens, care s-a impus şi meciul de Fed Cup din februarie, cu 3-6, 7-5, 7-5.

Pentru accederea în semifinalele turneului de la Istanbul, Irina Begu va încasa un cec în valoare de 11.500 dolari şi 110 puncte în clasamentul WTA.

În finală, Mertens o va înfrunta pe ucraineanca Elina Svitolina, principala favorită, care a dispus cu 6-2, 6-3 de Jana Cepelova (Slovacia), în cealaltă semifinală.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici