Irina Begu le oferă fanilor o rachetă de tenis şi un echipament de joc

Jucătoarea Irina Camelia Begu le oferă fanilor o rachetă de tenis, un echipament de joc şi un cozoroc împreună cu un set de manşete, ea explicând, pe pagina sa de Facebook, cum trebuie să procedeze doritorii pentru a avea şansa de a câştiga obiectele respective.

270 afișări
Imaginea articolului Irina Begu le oferă fanilor o rachetă de tenis şi un echipament de joc

Irina Begu le oferă fanilor o rachetă de tenis şi un echipament de joc (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

"Pentru că anul 2015 se apropie de sfârşit şi este săptămâna cadourilor, m-am gândit să fiu şi eu un Mos Crăciun şi să vă ofer o rachetă de tenis, un echipament de joc şi un cozoroc împreună cu un set de manşete. Tot ce trebuie să faceţi pentru a câştiga unul dintre aceste premii este să lăsaţi un comentariu, în care să-mi spuneţi care meci disputat de mine în acest sezon v-a placut cel mai mult şi să daţi share şi like la postare. Limita de timp pentru postări este ziua de 28, ora 12 (...) Crăciun fericit alături de cei dragi!", a notat Begu.

Câştigătorii vor fi anunţaţi luni, 28 decembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici