Irina Begu, nominalizată la "lovitura lunii" iulie. Cum arată până acum topul pentru anul 2017

Jucătoarea română de tenis Irina Begu, locul 38 în clasamentul WTA, a fost nominalizată la "lovitura lunii" iulie, după un punct câştigat la turneul de la Bucureşti, a anunţat luni wtatennis.com.

411 afișări
Imaginea articolului Irina Begu, nominalizată la "lovitura lunii" iulie. Cum arată până acum topul pentru anul 2017

Irina Begu, nominalizată la "lovitura lunii" iulie. Cum arată până acum topul pentru anul 2017

Alături de Begu au mai fost nomilnalizate Mariana Duque-Marino (Columbia, 107 WTA), Kristyna Pliskova (Cehia, 37 WTA), CiCi Bellis (SUA, 36 WTA), şi Petra Kvitova (Cehia, 14 WTA).

Begu se află pe lista celor nominalizate după un punct câştigat la Bucureşti, într-un meci cu franţuzoaica Pauline Parmentier.

În afara lui Begu, o altă româncă este implicată în nominalizările din această lună.

Mariana Duque-Marino a ajuns pe lista nominalizatelor după un punct câştigat în faţa Simonei Halep, la Washington, competiţie de la care Halep a abandonat. Câştigătoarea va fi desemnată pe baza voturilor acordate de fani în următoarele zile pe site-ul wtatennis.com.

În acest an, premiile de "lovitura lunii" au fost câştigate de Agnieszka Radwanska (ianuarie), Angelique Kerber (februarie), Caroline Wozniacki (martie), Kristina Mladenovic (aprilie), Venus Williams (mai) şi Lucie Safarova (iunie).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici